Enkel avtalssignering – smidigaste vägen till digitala avtal

Med vår paketerade lösning Enkel avtalssignering kommer ni snabbt igång. Vi digitaliserar processen för ett avtalsflöde på en dag. Enkel avtalssignering låter er skicka ett dokument för signering till en eller flera personer. Ni får tillbaka dokumentet, och har i och med det ett juridiskt hållbart avtal, genom en helt digitalt hantering.

Enkel avtalssignering, en paketerad tjänst från CSign

I Enkel avtalssignering initieras kontakten av er som företag. Det vill säga att ni har ett avtal eller ett dokument som en eller flera personer ska signera. Ni skickar dokumentet, t.ex. en pdf, till motparten som notifieras genom ett mejl eller ett sms. I meddelandet finns en länk som personen följer till en sida där signering med e-legitimation eller motsvarande används för att signera. Ni får tillbaka ett digitalt signerat dokument, och med det ett juridiskt hållbart avtal.

Signeringen genererar ett kvitto som skickas till er, innehållande den unika checksumman för dokumentet och information om vem som har signerat det. Genom integration till ert kundsystem kan sedan den interna process ni har som rutin ta vid.

Enkel avtalssignering tar en dag att komma igång med. På en dag har ni med andra ord ett automatiserat och digitaliserat flöde för en avtalsprocess.


Paketerade processer

Våra paketerade erbjudanden är den enklaste och snabbaste vägen till digitala avtal. Du som kund slipper göra en mängd val kring hur processen för avtalshantering ska fungera, och du får en väl beprövad lösning. Fördelarna är bland annat:

  • En vältrimmad process som används av andra kunder till ChamberSign.

  • Kortare leveranstid.

  • Lägre startkostnad.

Valet att börja med en paketerad process betyder inte att ni sitter fast i denna lösning. Genom vår processkonfigurator, kan ni när som helst ändra på gränssnitt, processteg, roller, användare, etc. Dessutom kan tjänsten lätt utvecklas och byggas på.