Säker inloggning med digital identifiering

Inloggning med tillgång till all världens identifieringsmetoder

Erbjud era kunder och medlemmar ett säkert sätt att logga in på era sidor, utan att hindras av begränsningar i valet av digital identifieringsmetod. Kunden kan vara trygg i att vara den enda som kan logga in på kontot eller sidan, och ni som leverantör vet vem den inloggade personen är. Det gör det lättare för kunden och minskar risken att ni skulle tappa en kund i en osäker process.

Fler och fler vill säkerställa att rätt person loggar in på deras tjänster och sidor. Säkerheten kring en persons digitala identitet blir allt mer väsentlig. Samtidigt vänder sig många till kunder och besökare i flera länder, personer som använder olika typer av digitala identifieringsmetoder. Att integrera sina tjänster och hemsidor mot alla olika typer av digitala identifieringsmetoder kan vara både krångligt och tidskrävande. I vissa länder krävs till och med att ni registrerar ett företag lokalt i landet.

CSign erbjuder möjligheten att genom en integration komma åt alla önskvärda identifieringsmetoder. Vi är navet för de digitala identifieringsmetoderna.

Innan ni tar ett beslut kring en integration erbjuder vi möjligheten att testa vår tjänst. Vill du testa hur lätt det är att logga in som ny kund med oss? Sätt upp ett testkonto här och testa att logga in med de digitala identifieringsmetoder vi erbjuder.

Fördelar med Säker inloggning via CSign:

  • Du som leverantör kan vara säker på att den inloggade personen är vem den utger sig för att vara.
  • Lättare inloggningsprocess för användaren som slipper hålla koll på lösenord och användarnamn.
  • Minskad risk att tappa kunder på grund av att de har tappat bort lösenord eller användarnamn.