DevCode köper ChamberSign™ | CSign

 

DevCode köper ChamberSign™ med produkten CSign. Företaget är en ledande leverantör av system och mervärdestjänster för elektronisk signering. Köpet stärker DevCodes erbjudande kring dynamisk ärendehantering och gör att företaget nu kan leverera en unik lösning för ärendehantering och elektronisk signering i ett och samma system.

Köpet av ChamberSign™ och produkten CSign öppnar möjligheterna för att få en juridiskt hållbar elektronisk signatur i samma verktyg som företag har sina verksamhetsprocesser.
– Det här en viktig pusselbit för både DevCode och vår nya satsning PegaExperterna som tillhandahåller tjänster kring Pegas plattform, säger Pedro Hansson, vd på DevCode.

– För många organisationer är signering något både krångligt och tidskrävande idag. Förutom att elektronisk signering spar både tid och resurser, är det ett säkrare sätt att hantera avtal och dokumentsignering på, fortsätter Pedro Hansson.

DevCode har genom ett tidigare samarbete med ChamberSign™ redan implementerat elektronisk signering hos ett antal kunder, vilket har varit ett framgångsrikt koncept. Nu kommer fler kunder att få möjligheten att ha elektronisk signering i systemet för ärendehantering.

ChamberSigns kunder kommer att kunna dra nytta av ett bredare erbjudande och en organisation som har större kapacitet och möjlighet till att utveckla produkten.
– CSign hamnar i goda händer och vi ser att möjligheterna för produkten ökar i och med att den kommer att förvaltas och utvecklas av DevCode, säger Ninos Daniel, grundare av ChamberSign™.

DevCode köper ChamberSign/CSign