CSigns plattform integrerat i betallösning

 
 
CSign är partner till Bambora
 

CSigns plattform för digitala identitetsmetoder, Global identity integrator, har integrerats i företaget Bamboras plattform för digitala betalningar, PaymentIQ. Genom integrationen kan Bamboras kunder erbjuda säker onboarding och inloggning, oavsett land eller identitetsmetod.

Global identity integrator är namnet på plattformen som samlar identitetslösningar från världens alla hörn. Plattformen har nu integrerats i Bamboras produkt PaymentIQ. Bambora har många kunder inom transaktionsintensiva branscher som också har insett värdet av att veta
vem som startar ett konto, och säkerställa att det är rätt person som loggar in på kontot. Det är möjligt genom att använda godkända digitala identifikationsmetoder för nya kunder som startar ett konto, och gamla kunder som loggar in på befintliga konton.

– Bambora är ett globalt företag med betallösningar för butiker, mobilbetalning och onlinehandel. De har kunder i hela världen och ett högt säkerhetstänk. Ett sådant här samarbete är jättespännande för oss, och vi ser fram emot vad vi kan göra tillsammans, säger Pedro Hansson, vd.