CSign får ny hemsida

 

CSign har fått ett nytt utseende och lanserar samtidigt en ny hemsida. Under senaste året har även tjänsterna utökats och vi erbjuder idag helt digitala avtalsprocesser, i ett gränssnitt som även det har fått ett uppfräschat utseende.

Under det senaste året har CSigns tjänsteutbud gått igenom stora förändringar och det var dags att matcha det yttre med de nya möjligheterna som tjänsteplattformen erbjuder. Digitala signaturer har utvecklats till digitala avtalsprocesser med bland annat automatisk kontroll av firmatecknare och automatiska kreditupplysningar inbakat i helhetskonceptet.

– Både hemsida och gränssnitt har fått en modernare känsla och ökad tydlighet kring vårt erbjudande. Det ska bli enormt roligt att ta med sig detta nya utseende till våra kunder, säger Paul Edenby, affärsområdeschef för CSign.

CSign digitala signaturer